Název | Množ. | Min/Max | MJ | Cena/Ks | Cena celkem | Obr. |
---|
Hovězí kližka (T) | | 3/- | kg | 254.00 Kč | 0.00 Kč | Objem: nejmenší množství 3 kg; Balení: vakuované Hovězí kližka je z nohy zvířete, "předloktí". Jak přední, tak zadní kližka jako maso obsahuje hodně vaziva. Z tohoto důvodu se hodí pro přípravu guláše. |
Hovězí přední bez kosti - KRK (T), min. 1 kg | | 3/- | kg | 292.00 Kč | 0.00 Kč | Objem: min. 1 kg Balení: vakuově zabaleno Maso z krku je vhodné na guláš, je to alternativa za maso z kližky, kterou někteří lidé na výrobu guláše nechtějí použit. Je to maso kus masa s prorostlou svalovinou a silnou vlákninou. Používá se také jako mleté maso, pro výrobu klobás. |
Hovězí kližka OSSOBUCO (T) | | 1/- | kg | 164.00 Kč | 0.00 Kč | Objem: cca 400 g Balení: vakuované Ossobuco je kližka, jde speciální řez kližky i s morkovou kostí. Kost dává výraznou hovězí chuť. Považováno za pochoutku. |
Hovězí pupek - steak nízký, váha cca 0,5 kg kus, minim. nákup 1 kg (T) | | 1/- | kg | 335.00 Kč | 0.00 Kč | Objem: cca 0,5 kg kus Balení: vakuované Pupek je plátek masa, které je výjimečně chutné. Je umístěno ve spodní částí břišních svalů. Vhodné na vaření a dušení, z vyzrálých kusů je možno připravit skvělé steaky. |
Hovězí pupek - vysoký, minim. nákup 1 ks (T) | | 1/- | kg | 335.00 Kč | 0.00 Kč | Objem: cca 1,2 kg kus Balení: vakuované Pupek je plátek masa, které je výjimečně chutné. Je umístěno ve spodní částí břišních svalů. Vhodné na vaření a dušení, z vyzrálých kusů je možno připravit skvělé steaky. |
Hovězí roštěná bez kosti/nízký roštěnec, váha cca 4,5-6 kg, min. 2 kg (T) | | 2/- | kg | 396.00 Kč | 0.00 Kč | Objem: cca 4,5-6 kg Balení: vakuované Nízký roštěnec vhodný pro minutky. Po vyzvrátí. |
Hovězí vysoký roštěnec bk., váha cca 2-3 kg, min. 2 kg (T) | | 2/- | kg | 292.00 Kč | 0.00 Kč | Objem: cca 2-3 kg Balení: vakuované Vysoký roštěnec vhodný pro minutky. Po vyzvrátí. |
Hovězí svíčková, hmotnost celé svíčkové cca 2,5 kg (T) | | 2.5/- | kg | 904.00 Kč | 0.00 Kč | Objem: cca 2,5 kg Balení: vakuované Svíčková ("Tenderloin") je pruh svaloviny pod páteří (roštěncem). Posuzuje se jako nejlahodnější, čemuž odpovídá i cena. Tím, že je svíčková vystavena malé námaze, je maso ze svíčkové křehké, jemné, libové a vláknité. Ze špičky se připravuje výborný tatarský biftek. |
Hovězí veverka (T) | | 1/- | kg | 265.00 Kč | 0.00 Kč | Objem: cca Balení: vakuované Veverka, tato část masa je umístěna pod páteří zvířete, před svíčkovou. Veverka má dlouhá a velmi hrubá vlákna. Je to sval, který namáhaný. To má vliv na to, že steak z veverky nebude sice příliš křehký, ale má však výraznou chuť. Tak jako všechny svaly, které jsou namáhané. Obvykle se krájí na poloviny po délce. což napomáhá lepší přípravě. |
Hovězí kýta s kostí (T), cena na optání | | 1/- | kg | na dotaz | 0.00 Kč | Objem: cca Balení: vakuované Hovězí kýta s kostí obsahuje řadu dalších mas vhodných pro grilování, avšak musí jít o speciální plemena a masa vyzrálá. |
Hovězí přední výrobní - minimální objednávka 2 kg (T) | | 2/- | kg | 147.00 Kč | 0.00 Kč | Objem: cca minimální objednávka 2 kg Balení: vakuované Jde o ty části masa, které jsou výsledkem bourání masa a nemají využití jako celek. Používají se zejména jako mleté maso. Vhodné na hamburgery. |
Hovězí zadní - plec bez kosti, váha min. 13 kg (T) | | 1/- | kg | 321.00 Kč | 0.00 Kč | Objem: cca 13 kg min Balení: vakuované Dodává se jako celek, minimální váha 13 kg, Obsahuje velkou plec, pero - loupaná plec, falešná svíčková, také se jí říká židovská svíčková |
Hovězí zadní - kýta bez kosti, objednání min. 2 kg, (T) | | 2/- | kg | 329.00 Kč | 0.00 Kč | Objem: cca dle objednávky, min. 2 kg Balení: vakuované |
Hovězí maso - mletý polotovar (T) | | 1/- | kg | 197.00 Kč | 0.00 Kč | Objem: dle objednání, nejméně 1 kg Balení: vakuované |
Hovězí líčka, cena na optání | | 1/- | kg | na dotaz | 0.00 Kč | Objem: dle objednání, nejméně 1 kg Balení: vakuované Líčka jsou svaly, které jsou jedněmi z nejvíce namáhaných. Jemná svalová vlákna a kologen dodávajíc masa zvláštní, velmi jemnou chuť i křehkost. |
Mleté maso mix - mletý polotovar (hovězí a vepřové) (T) | | 2/- | kg | 182.00 Kč | 0.00 Kč | Objem: dle objednání, nejméně 1 kg Balení: vakuované Mleté maso mix - mletý polotovar (hovězí a vepřové) (T) |
Hovězí kosti - harfa masitá (T) | | 1/- | kg | 87.00 Kč | 0.00 Kč | Objem: cca Balení: vakuované Kosti harfa pocházejí z páteře, jsou skvělé pro vývary. |
Hovězí oháňka - kus váha cca 1,5-2 kg, na polévku (T) | | 1/- | kg | 164.00 Kč | 0.00 Kč | Objem: cca kus 1,5-2 kg Balení: vakuované Používá se do polévek (pro specialisty) nebo při přípravě ragů. |
Hovězí žebro GRIL (T) | | 1/- | kg | 164.00 Kč | 0.00 Kč | Objem: cca Balení: vakuované |
Hovězí žebro s kostí (T) | | 1/- | kg | 154.00 Kč | 0.00 Kč | Objem: cca Balení: vakuované Vhodné na polévku. |