Vepřový bok s kostí - bůček (T)
Vepřový bok nazývaný bůček je na přední boční části těla prasete. Je tvořen žebry, chrupavkami, vrstvou masa prorostlou sádlem. Na povrchu je pokryt kůží. Výborný je na uzení a pečení.
Trvanlivost: | 5 dní při dodržení teploty 1-5 Celsia |
---|
Objem: | cca |
---|
Balení: | vakuované |
---|
Měrná jednotka: | kg |
---|
Dostupnost: | do 5 dnů; dotázat se na bližší termín |
---|
DPH: | 12% |
---|
Odběrná místa
Vepřový bok nazývaný bůček je na přední boční části těla prasete. Je tvořen žebry, chrupavkami, vrstvou masa prorostlou sádlem. Na povrchu je pokryt kůží. Výborný je pečený. Používá se na uzení i v domácí udírně.
Související produkty