Vepřový bok bez kosti - vepřový bůček bez kosti (T)
Vepřový bok se táhne od krku až k pupku. Nejoblíbenější je podél přední nohy. K pečení je lepší vybrat si středovou část i se žebry. Vepřový bok bez kosti se používá na rolády. Skvělý je v podobě výpečků. Využít se dá na uzení.
Trvanlivost: | 4 dny při dodržení teploty 1-5 Celsia |
---|---|
Objem: | cca 5,3 kg |
Balení: | vakuované |
Měrná jednotka: | kg |
Dostupnost: | do 5 dnů; dotázat se na bližší termín |
DPH: | 12% |
Odběrná místa
Recept na pokrm "Plněný bůček".
Vepřový bok se táhne od krku až k pupku. Nejoblíbenější je podél přední nohy. K pečení je lepší vybrat si středovou část i se žebry. Vepřový bok bez kosti se používá na rolády. Skvělý je v podobě výpečků. Využít se dá na uzení.