Kuřecí filety - POLOTOVAR /obalovaný/ průměrná hmotnost kusu cca 65 g

Příprava filet:

  1. Horkovzdušná trouba při teplotě 180°C  - 12-14 minut.  5-7 minut
  2. Na pánvi, ve fritovacím hrnci v rozpáleném tuku do zlatohneda po obou stranach  při teplotě 160°C, 7-8 minut

Trvanlivost 2 dny při skladování o teplotě 0-4 st. C

Kuřecí filety - POLOTOVAR /obalovaný/ průměrná hmotnost kusu cca 65 g


Mražené kuřecí filety z prsou kuřat, obalené v trojobalu, které stačí jen usmažit. Tvar a hmotnost kuřecích filet průměrná hmotnost kusu cca 65 g, vhodné i jako hlavní jídlo nebo na rautový stůl. Více

Výrobce: Vodňanské kuřeKód produktu: VK-R4 077 Doprava a platba

717 Kč 239 Kč/kg
Skladem - doručení do - 4 dnů obvykle v pátek
kg

Mražené kuřecí filety z prsou kuřat, obalené v trojobalu, které stačí jen usmažit. Tvar a hmotnost kuřecích filet průměrná hmotnost kusu cca 65 g, vhodné i jako hlavní jídlo nebo na rautový stůl. Více

Výrobce: Vodňanské kuřeKód produktu: VK-R4 077 Doprava a platba

Hmotnost filety je cca 65 g /kus.

Skladujte při teplote 0 až+5 "C. Baleno ochranné  atrnosféře

Příprava filet:

  1. Horkovzdušná trouba při teplotě 180°C  - 12-14 minut.  5-7 minut
  2. Na pánvi, ve fritovacím hrnci v rozpáleném tuku do zlatohneda po obou stranach  při teplotě 160°C, 7-8 minut

Kuřecí filety jsou skvělou volbou jako součást pohoštění! Zde je několik předností, které kuřecí filety nabízejí:

  1. Kuřecí filety umožňují uspokojit různorodé použití - jako hlavní jídlo nebo jako pohoštění na rautovém stole.

  2. Kuřecí filety můžete podávat formou rautu.

  3. Cena za kuřecí medailonky. Je to chutné jídlo za přijatelnou cenu.