Kuřecí filety - POLOTOVAR /obalovaný/ průměrná hmotnost kusu cca 65 g
Příprava filet:
- Horkovzdušná trouba při teplotě 180°C - 12-14 minut. 5-7 minut
- Na pánvi, ve fritovacím hrnci v rozpáleném tuku do zlatohneda po obou stranach při teplotě 160°C, 7-8 minut
Trvanlivost 2 dny při skladování o teplotě 0-4 st. C
Kuřecí filety - POLOTOVAR /obalovaný/ průměrná hmotnost kusu cca 65 g
Mražené kuřecí filety z prsou kuřat, obalené v trojobalu, které stačí jen usmažit. Tvar a hmotnost kuřecích filet průměrná hmotnost kusu cca 65 g, vhodné i jako hlavní jídlo nebo na rautový stůl. Více
Výrobce: Vodňanské kuřeKód produktu: VK-R4 077 Doprava a platba
Mražené kuřecí filety z prsou kuřat, obalené v trojobalu, které stačí jen usmažit. Tvar a hmotnost kuřecích filet průměrná hmotnost kusu cca 65 g, vhodné i jako hlavní jídlo nebo na rautový stůl. Více
Výrobce: Vodňanské kuřeKód produktu: VK-R4 077 Doprava a platba
Hmotnost filety je cca 65 g /kus.
Skladujte při teplote 0 až+5 "C. Baleno ochranné atrnosféře
Příprava filet:
- Horkovzdušná trouba při teplotě 180°C - 12-14 minut. 5-7 minut
- Na pánvi, ve fritovacím hrnci v rozpáleném tuku do zlatohneda po obou stranach při teplotě 160°C, 7-8 minut
Kuřecí filety jsou skvělou volbou jako součást pohoštění! Zde je několik předností, které kuřecí filety nabízejí:
-
Kuřecí filety umožňují uspokojit různorodé použití - jako hlavní jídlo nebo jako pohoštění na rautovém stole.
-
Kuřecí filety můžete podávat formou rautu.
-
Cena za kuřecí medailonky. Je to chutné jídlo za přijatelnou cenu.