Suroviny pro 6 osob- 50 g strouhanky,
- 75 ml mléka,
- provensálské bylinky,
- sůl a pepř,
- 3 rozšlehaná vejce,
- 75 g strouhaného sýra,
- 2 stroužky nasekaného česneku,
- 350 g mletého hovězího masa,
- šest housek na hamburger rozpůlené,
- nakládané okurky,
- dijonská hořčice,
- majonéza,
| Postup výroby hamburgeru - smíchejte strouhanku s mlékem provensálskými bylinkami, solí, pepřem, vejci, sýrem a česnekem,
- přidejte hovězí směs,
- míchejte dokud se vše dobře nepropojí,
- vytvarujte šest hamburgeru o stejné velikosti
- maso upečte na grilu,
- potřete poloviny housek na hamburgery omáčkami nebo kořením dle vašeho výběru,
- na každou z nich dejte hamburger,
- dejte na hamburgery oblohu dle vašeho výběru a přiklopte a druhou polovinu housek,
- doba přípravy 15 minut
|